NYHET! WinZip®24

Enkel og grei komprimering, beskyttelse, deling og administrerng av filer, hvor som helst, med verdens ledende komprimeringsverktøy.

  • Pakk ut alle vanlige filformater
  • Pakk filer for å redusere størrelsen på e-postvedlegg
  • Beskytt filer med samme sikkerhetsnivå som bankene
  • Åpne og administrer filer på PC, nettverk og i nettskyen
  • Koble til Dropbox, Google Drive, OneDrive og mer ...
PRØV DEN GRATIS
OS Win 10 / 8 / 7 / Vista

Systemkrav

  • Windows 10
  • Windows 8
  • Windows 7
  • Windows Vista
  • Internet Explorer 8 eller nyere
NYHET! Søk raskere etter filer
Slutt å søke etter filer på alle de feile stedene. Bruk WinZips nye, innebygde søkefunksjon for raskt å finne frem til filer som er lagret lokalt, på nettverket eller i skyen, selv når du ikke husker hvor du plasserte dem.
NYHET! Kombiner flere PDF-filer til én PDF
Bruk WinZip Pro eller Enterprise til å sette sammen PDF-filene dine. Du kan konvertere flere PDF-filer til én enkelt PDF-fil for å lagre, pakke eller dele. Du kan til og med bestemme rekkefølgen på sidene i PDF-filen og deretter kombinere og beskytte dem med WinZips PDF-sikkerhetsfunksjoner.
NYHET! Opplev bedre Zipx-komprimering
WinZip utvider med ZSTD-komprimeringsmetoden for Zipx. Med ZSTD kan WinZip pakke og pakke ut mange filtyper raskere, samtidig som du oppnår bedre komprimeringsgrad enn med komprimeringsmetodene DEFLATE og DEFLATE64.
NYHET! Fest favorittene i filruten
Fest og få tilgang til favorittfiler og mapper i WinZips filrute. Filruten er allerede en praktisk måte å administrere, pakke og pakke ut filene dine på. Nå kan du feste favoritt-, nettverks- og skybaserte filer til hurtigtilgangsdelen og få tilgang til dem ved å klikke på en knapp.
NYHET! Skallutvidelser støttes i filruten
Utfør skallutvidelsessoperasjoner direkte fra filruten. Å få bedre funksjonalitet i Explorer er nå like enkelt som å legge til skallutvidelser i hurtigmenyen i Explorer. Nå som WinZips filrute støtter disse utvidelsene, trenger du ikke lenger å gå ut av den for å utføre operasjoner som tidligere bare var tilgjengelige i Explorer.
NYHET! Lag sikkerhetskopieringsjobber fra Explorer
Bruk WinZip Pro eller Enterprise til å lage sikkerhetskopieringsjobber fra hurtiggmenyen i Explorer, Velg ganske enkelt filer i Windows Utforsker, velg Lag en WinZip-jobb, og velg når og hvor ofte jobben din kjører. WinZip leder deg gjennom pakking og lagring av valgte filer, valgfrie varsler og delingsfunksjoner.
FORBEDRET! Administrer uoversiktlige filer mer effektivt
Sett opp en plan for WinZips renseverktøy for å finne datamaskin-, nettverks- eller skylagringsfiler du ikke har brukt på en stund. Deretter bestemmer du om du vil slette, pakke eller flytte dem. Du kan til og med bruke det nye Ignorer-alternativet for å hindre at filer du ikke vil rense, blir tatt med i rensingen. WinZip Pro- og Enterprise-brukere kan dessuten lage tilpassede, filterbaserte rensefunksjoner.
FORBEDRET! Få forbedret ytelse på zip-filer med direkte tilgang
Bruk WinZips direkte tilgang til å øke ytelsen for zip-filer lagret i skyen ved å laste ned bare deler av en fil etter som du trenger dem. Jo større zip-filen er, jo bedre ytelse vil du oppleve. Direkte tilgang laster til og med med ekstra deler av zip-filen i bakgrunnen og holder dem klare mens du velger filer som skal pakkes ut eller vises.
FORBEDRET! Bytt enkelt mellom Zip og Zipx
Du kan nå bruke en enkel båndknapp for å veksle mellom å lage en Zip- eller Zipx-fil. Og når du er klar til å lagre, kan du velge mellom å lagre filen din som Zip eller Zipx.
FORBEDRET! Nyt utvidet skystøtte for Enterprise
WinZip Enterprise-brukere vil glede seg over utvidede Enterprise-skytjenester. Med bedre kontroll og bedre tilpasning til din virksomhet i tankene, har WinZips støttede skytjenester blitt utvidet til å omfatte OpenStack- og SwiftStack-regioner og legitimasjonsfiler, skyleverandørene Alibaba, Wasabi, HP, Oracle, Azure, WebDAV, CenturyLink, IONOS og OVH.