UUTTA! WinZip®24

Pakkaa, suojaa, jaa ja hallitse kaikkia tiedostojasi nopeasti ja helposti maailman suosituimmalla pakkausohjelmalla.

  • Pura kaikki tärkeimmät tiedostomuodot
  • Pakkaa tiedostoja sähköpostiliitteen pienentämiseksi
  • Suojaa tiedostoja pankkitason salauksella
  • Käytä ja hallitse tiedostoja tietokoneellasi, verkossa ja pilvipalveluissa
  • Yhdistä Dropboxiin, Google Driveen, OneDriveen jne...
KOKEILE ILMAISEKSI
OS Win 10 / 8 / 7 / Vista

Järjestelmävaatimukset

  • Windows 10
  • Windows 8
  • Windows 7
  • Windows Vista
  • Internet Explorer 8 tai uudempi

UUTTA! Slack-tuki
Yrityskäyttäjät voivat nyt hyödyntää WinZipin tiedostojen jakamisominaisuuksia käyttämällä Slack-yritysratkaisua. Jaa tiedostoja ja Zip-tiedostoja Slack-pikaviesteillä ja valitse yhteystiedot Slackin yhteystiedoista. Näin virtaviivaistat työnkulun ja poistat tarpeettomat vaiheet.
Vain Enterprise.
Käytä kaikkia tilejäsi
Jos sinulla on työtili ja henkilökohtainen tili samassa pilvipalvelussa tai pikaviestiohjelmassa, voit nyt lisätä ja käyttää kaikkia tilejä WinZipissä. Sinun ei enää tarvitse kirjautua sisään ja ulos riippuen siitä, mitä tiliä haluat käyttää. Lisää enintään 16 tiliä, anna niille yksilölliset nimet erottaaksesi ne toisistaan, ja nauti vaivattomasta tiedostojen käytöstä monissa eri palveluissa, joita WinZip 24 tukee.
Vain Pro ja Enterprise.
Yhdistetty osoitekirja
Nyt voit valita kätevästi vastaanottajat nimen ja sähköpostiosoitteen mukaan, kun lähetät sähköpostin ja jaat suoraan WinZipin sisäisestä sähköpostiohjelmasta uudessa yhdistetyssä osoitekirjassa olevalle yhteyshenkilölle. Lisää yhteystiedot sähköpostiosoitteistasi, useista sosiaalisen median palveluista ja paikallisesta yhteyshakemistosta, jotta sinun ei tarvitse enää poistua WinZipistä löytääksesi haluamasi osoitteen.
Luo yksittäisiä Zip-tiedostoja yksinkertaista jakamista varten
Joskus on tarpeen käyttää vain yhtä tiedostoa suuresta, usean tiedoston Zip-tiedostosta. WinZipin 24 avulla voit siirtää valitut tiedostot yksittäisiin Zip-tiedostoihin, joissa on valinnainen salaus. Tämä tarkoittaa, että sinun ei enää tarvitse ladata kokonaista Zip-tiedostoa, kun käytät puhelintasi käyttääksesi pilvipalveluissa olevia tiedostoja. Nyt voit ladata tarvitsemasi yksittäisen Zip-tiedoston.
Seuraa ZipSharella jakamiasi tiedostoja
Kun jaat tiedostoja WinZipillä tai ZipSharella, voit seurata helposti mitkä tiedostot olet jakanut. Voit myös käyttää joko ZipSharea tai muuta pilvipalvelua jaettujen tiedostojen tallentamiseksi. Tiedostot-ruudun Jaetut tiedostot -koontinäytöstä voit tarkastella ja hallita WinZipistä jaettuja tiedostoja. Näet luettelon jaetuista tiedostoista (myös ZipSharessa jaetut tiedostot), voit avata ja tarkastella jaettuja tiedostoja, jakaa tiedostot uudelleen ja poistaa jaetut tiedostot.
Send What -ominaisuus
Jaa kaikki tai vain valitut tiedostot, jotka haluat lähettää tällä kätevällä ominaisuudella. Kun tarkastat tai muutat Zip-tiedoston sisältöä ja napsautat Lähetä valitut tiedostot, voit valita lähetetäänkö erikseen valitut tiedostot vai koko Zip-tiedosto.
Jaa muunnetut tiedostot
Vältä turha sisältö jakamalla tiedostot tallentamatta niitä ensin. Kun aikaisemmin käytettiin WinZipin muuntamistoimintoja, kuten muuntaminen PDF-tiedostoksi tai vesileimauksen lisääminen, sinun täytyi kirjoittaa olemassa olevan tiedoston päälle tai tallentaa muunnettu tiedosto ja sitten etsiä, jakaa ja poistaa se. Nyt voit jakaa muunnetun tiedoston sähköpostitse, pikaviestiohjelmaan, sosiaaliseen mediaan tai työpöydälle, ja väliaikainen tiedosto poistetaan jakamisen jälkeen.
Linkin jakaminen pilvipalvelusta
Voit jakaa helposti linkin pilvipalvelujesi tiedostoihin ja kansioihin yhdellä napsautuksella. Jaa linkkisi sähköpostitse, pikaviestiohjelmissa, sosiaalisessa mediassa tai leikepöydälle.
WinZip Email
WinZipin sisäänrakennettu sähköpostiominaisuus tukee nyt IMAPia Gmailissa ja Outlookissa (Hotmail). Se tukee myös Gmailin kaksivaiheista todennusta.
Jaa missä tahansa
WinZipin 24 avulla voit jakaa suoraan YouTubeen, Facebookiin, Twitteriin ja LinkedIniin. Voit jakaa turvallisesti myös moniin johtaviin pilvipalveluihin ja useisiin pikaviestiohjelmiin, kuten Twitter IM, Office 365 -ryhmät, Google Talk/Google+ Hangouts ja Jabber.
Skannaa ja jaa
Muunna nopeasti valokuva tai asiakirja jaettavaksi kuvamuodoksi tai PDF-tiedostoksi WinZipin uudella Skannaa ja jaa -toiminnolla. Aloita skannaus suoraan WinZipistä. Tämän jälkeen WinZip voi tallentaa kohteen paikallisesti, verkkoon tai pilvipalveluun. Voit myös jakaa sen sähköpostitse, sosiaalisessa mediassa tai pikaviestiohjelmissa. Voit halutessasi salata viestin, jos haluat suojata skannattuja tietoja jakaessasi. Jaa helposti valokuvia, asiakirjoja, reseptejä ym. Uuden tasoskannerituen ansiosta voit skannata useita kuvia yhteen PDF-tiedostoon käyttämättä asiakirjojen syöttölaitetta.
Vain Pro ja Enterprise.
Ota kuva ja jaa
Valokuvien jakaminen on helpompaa, kun saat valokuvat nopeasti suoraan kamerasta jaettavaksi WinZipin kautta.
Vain Pro ja Enterprise.
Yksinkertainen jakaminen
SmartSharen avulla jakaminen käy sujuvasti valitsemalla tiedosto ja sen kohde. Valitse tiedosto tietokoneelta, pilvipalvelusta tai Zip-tiedostosta. Jaa sitten tiedosto sosiaalisen median, pikaviestiohjelmien tai sähköpostin kautta – ja Winzip tekee loput. Jakaminen Skype-viestein ja muilla sovelluksilla on helppoa työpöydältä automaattisten liittämislinkkien avulla. WinZip Pro -käyttäjät voivat jakaa kuvan suoraan File Viewerista sosiaalisen median sivustoille napsauttamalla.
Yhdistä johtaviin pilvipalveluihin
WinZip yhdistää suoraan seuraaviin – ZipShare, Box, OneDrive, Dropbox, Google Drive, CloudMe, SugarSync ja MediaFire – jotta voit organisoida kaikki pilvipalvelun tiedostot kerralla. Käytä WinZipiä pakkaamiseen ja tallenna suuret tiedostot pilvipalveluun tai hae jaettavat tiedostot tai linkit. Suojaa tiedostosi ja säästä arvokasta verkkotallennustilaa pakkaamalla ja salaamalla tiedostot ensin.
ZipShare
Saat suoran pääsyn ZipShare-tiedostonjakopalveluun. Tämän tehokkaan verkkosovelluksen avulla suurien tiedostojen jakaminen on helppoa sijainnistasi ja käyttämästäsi laitteesta riippumatta. Käytä ZipShare-tiliäsi suoraan WinZipistä 24. Yhdistä pilvipalvelun tiliisi ja jaa pakatut tiedostot helposti sähköpostitse. Pakkaa ja jaa kaikentyyppiset tiedostot viestin kanssa Facebookiin, Twitteriin tai LinkedIniin. Lähetä enintään 500 Mt:n kokoiset tiedostot ilmaiseksi käyttämällä ZipSharea tai päivitä ZipShare Pro -versioon, jolloin suurin sallittu koko on 5 Gt.
Lähetä suuret tiedostot sähköpostitse napsauttamalla
WinZipin 24 avulla voit lähettää sähköpostitse suuria tiedostoja ja kansioita käyttämällä tuettua pilvipalvelua. Tiedostosi ladataan automaattisesti oletuspilvipalveluusi ja linkki niihin lisätään lähtevään sähköpostiisi.