UUTTA! WinZip®24

Pakkaa, suojaa, jaa ja hallitse kaikkia tiedostojasi nopeasti ja helposti maailman suosituimmalla pakkausohjelmalla.

  • Pura kaikki tärkeimmät tiedostomuodot
  • Pakkaa tiedostoja sähköpostiliitteen pienentämiseksi
  • Suojaa tiedostoja pankkitason salauksella
  • Käytä ja hallitse tiedostoja tietokoneellasi, verkossa ja pilvipalveluissa
  • Yhdistä Dropboxiin, Google Driveen, OneDriveen jne...
KOKEILE ILMAISEKSI
OS Win 10 / 8 / 7 / Vista

Järjestelmävaatimukset

  • Windows 10
  • Windows 8
  • Windows 7
  • Windows Vista
  • Internet Explorer 8 tai uudempi

UUTTA! Henkilökohtaisten tietojen poistaminen tiedostoista
Poista helposti henkilötiedot (EXIF) eri tiedostoista, jotta tietojasi ei näytetä kun tiedostoja jaetaan. Suojaa seuraavat tiedostotyypit, jotta varmistetaan että ne eivät sisällä yleensä näkymätöntä lisätietoa, joka voi olla henkilökohtaista: DOC/DOCX, GIF, JPG (JPEG), PDF, PNG, PSD, PPT/PPTX ja XLS/XLSX.
UUTTA! Yrityksen kattava salasanasuojaus
Yritykset voivat palauttaa entisten työntekijöiden salaamat tiedostot tai purkaa salauksen tarkastusten yhteydessä, jotta vältytään huomattavalta seisokkiajalta.
Vain Enterprise.
PARANNETTU! Zip-tiedoston salaus
Voit nyt salata helposti olemassa olevan Zip-tiedoston Työkalut-valintahauhan painikkeella. Valintanauhan WinZipin työkaluvälilehden avulla voit helposti valita kaikki tai valitut tiedostot avoinna olevasta Zip-tiedostosta, ja salata ne samalla. Tämä aikaa säästävä tekniikka poistaa virhemahdollisuuksia.
PARANNETTU! Salausvalinnat uusille tiedostoille
Kun päivitetään salattuja tiedostoja sisältävää tiedostoa, WinZip salaa automaattisesti korvaavat tiedostot. Alkuperäisen tiedoston salasanakehote suojaa luvattomalta käytöltä.
PARANNETTU! Salasanasuojaus
Zip-tiedoston sisältämiä salattuja tiedostoja ei voi poistaa ilman salasanaa. Tämä uusi oletusasetus minimoi tahattomat tiedostojen poistot.
Joustava tiedoston muuntaminen
Kun muunnat esimerkiksi PDF-muotoon, muutat valokuvan kokoa, lisäät vesileimoja tai salaat, voit valita ja muuttaa asetuksia ennen Zip-tiedoston luontia, sen aikana sekä sen jälkeen. Ota muutokset käyttöön kaikissa Zip-tiedoston tiedostoissa tai vain valitsemissasi yksittäisissä tiedostoissa.
Suojaa yksityiset tietosi
Suojaa tiedostosi luvattomalta käytöltä pankkitason FIPS 197 -sertifioidulla 128- tai 256-bittisellä AES-salauksella. Lisää turvallisuutta määrittämällä haluamasi kaltainen WinZipin salasanakäytäntö.
Lisää vesileimaus
Estä luvaton kopiointi, paranna jäljitettävyyttä ja suojaa immateriaaliomaisuutesi lisäämällä muokattu vesileimaus kuviin ja PDF-tiedostoihin. Voit määrittää vesileiman läpinäkyvyyden sekä valita, miten ja missä se näkyy. Paranna turvallisuutta lisäämällä päivämäärä/aikaleima vesileimaukseen.