UUTTA! WinZip®24

Pakkaa, suojaa, jaa ja hallitse kaikkia tiedostojasi nopeasti ja helposti maailman suosituimmalla pakkausohjelmalla.

  • Pura kaikki tärkeimmät tiedostomuodot
  • Pakkaa tiedostoja sähköpostiliitteen pienentämiseksi
  • Suojaa tiedostoja pankkitason salauksella
  • Käytä ja hallitse tiedostoja tietokoneellasi, verkossa ja pilvipalveluissa
  • Yhdistä Dropboxiin, Google Driveen, OneDriveen jne...
KOKEILE ILMAISEKSI
OS Win 10 / 8 / 7 / Vista

Järjestelmävaatimukset

  • Windows 10
  • Windows 8
  • Windows 7
  • Windows Vista
  • Internet Explorer 8 tai uudempi

UUTTA! Kuvamuodon muuntaminen
Pienennä nopeasti ja helposti kuvatiedoston kokoa ja muunna kuvat muodosta toiseen – esimerkiksi jpg:stä png:hen. Lisää Zip-tiedostoon tai tallenna työpöydälle usean käyttäjän käyttöä varten.
UUTTA! WinZip Express kopioi leikepöydälle
WinZip Express antaa sinun jakaa tiedostoja useilla tavoilla, nyt myös leikepöydälle! Aseta helposti tiedoston pilvipalvelun linkki leikepöydälle, josta voit liittää sen jaettavaksi muihin sovelluksiin.
UUTTA! Osoitekirjan valinnat
Nyt voit lähettää kertaluonteisen viestin WinZipin sähköpostiohjelman kautta lisäämättä vastaanottajaa yhteystietoihin. Käytettävissä on myös uusi valinta, jota käyttämällä manuaalisesti syötettyä vastaanottajaa ei lisätä koskaan. Tästä on erityisesti hyötyä esimerkiksi työnhaussa tai toistuvassa toiminnassa, kun viesti lähetetään vastaanottajalle, jonka kanssa et todennäköisesti kommunikoi uudelleen.
UUTTA! Yritysversion valintanauhapainikkeiden piilottaminen
WinZipin yritysversiossa käytöstä poistettujen ominaisuuksien painikkeita ei enää näytetä, eikä niitä voi napsauttaa. Ei enää sekaannuksia käytettävissä oleviin toimintoihin liittyen. Vältät näin tarpeettomat toimet ja virheelliset tukikupongit.
Vain Enterprise.
UUTTA! Käyttöliittymän määritys
Pääasiassa pakkaustoiminnoista kiinnostuneet yrityskäyttäjät voivat nyt vaihtaa perinteiseen käyttöliittymään, jossa tiedostojen ja toimintojen ruudut on piilotettu, ja vain valintanauha näytetään. Tämä voidaan asettaa ensimmäisen asetuksen yhteydessä, ja käyttäjät voivat myöhemmin muuttaa asetuksia jos halutaan käyttää muita kuin pakkaustoimintoja.
Vain Enterprise.
PARANNETTU! Tiedostojen ”siirtäminen” on helpompaa
Uusi Siirrä-painike Lisää-painikkeen vieressä selkeyttää tiedostojen lisäämistä ja siirtämistä Zip-tiedostoon.
Tiedostot-ruudun välilehdet
Tiedostot-ruudun välilehtiä käyttämällä voit avata, tarkastella ja hallita eri kansioita samaan aikaan. Sinun ei tarvitse käyttää useita Windows Explorer -ikkunoita. Näet kätevästi paikalliset, verkko- ja pilvipohjaiset kansiot. Voit lisäksi kopioida tiedostoja vetämällä ja pudottamalla ne välilehdestä toiseen.
Kansiopuut
Tiedostot-ruudun Kansiopuut-valinnan avulla voit tarkastella tietokoneen, verkon ja pilvikansioasettelun yhdistelmää sekä siirtyä osien välillä. Näin kansion valinta on nopeaa ja helppoa.
Tiedostot-ruudun Pyyhi
Laajenna tai palauta Tiedostot-ruutu helposti pyyhkäisemällä.
Lisää verkkosijainti
Nyt voit käyttää toisen verkkotunnuksen verkkosijaintia sulkematta WinZipiä. Jokainen verkko, johon sinulla on pääsy, voidaan lisätä WinZipin Tiedostot-ruutuun, vaikka verkko ei olisi käytettävissä olevien verkkojen luettelossa Windowsin Verkko-kansiossa.
Näet kuvan tiedot esikatseluruudussa
WinZip 24:n avulla saat kuvasta kaikki tarvitsemasi tiedot. Napsauta esikatseluruudun uutta Kuvatiedot-painiketta, niin näet valintaikkunan, joka sisältää korkeuden, leveyden, pikselit tuumaa kohti, pikselisyvyyden/-värit, tiedoston koon ym.
Vain Pro ja Enterprise
Pura tiedostot mistä tahansa sijainnista
Löydät ja voit valita nopeasti pakattavat tiedostot käyttämällä kätevää Paikat-luetteloa, joka näyttää tietokoneen, verkon, Windows HomeGroupin tietokoneet ja kaikki tuetut pilvipalvelut.
Tehokas tiedostojen hallinta
Säästät aikaa käyttämällä tiedostojen hallinnan valintanauhaa nopeuttaaksesi useita tavallisia tehtäviä. Luo helposti uusia kansioita tietokoneeseen, verkkoon tai pilvipalveluihin. Poista tiedostot ja kansiot turvallisesti. Kopioi, siirrä, poista ja nimeä uudelleen useita tiedostoja, ja palauta ne helposti Muokkaa ja päivitä esimerkiksi pilvipalveluihin tallennettuja tiedostoja. Yhdistä kansio tai verkkosijainti asemaan, kopioi polku tai pilvipalvelulinkki leikepöydälle ym. Voit käyttää nopeasti useimmin käytettyjä tiedoston hallintaominaisuuksia Hallinnoi tiedostoja -painikkeella.
Taustatyökalut
Saat lisää vapaata tilaa järjestelmääsi ja voit tallentaa tai poistaa turvallisesti tiedostoja taustatyökaluilla, jotka muistuttavat sinua vanhoista tiedostoista jotka voidaan pakata, poistaa tai siirtää pilvipalveluihin. Käyttämättömät tiedostot voidaan siirtää väliaikaiskansioihin, jotka voidaan poistaa ja pyyhkiä turvallisesti. Myös roskakorin tiedostot voidaan pyyhkiä tai palauttaa turvallisesti.
Esikatselutoiminto
Voit esikatsella pienoiskuvia valitusta tiedostosta, oli se sitten Zip-tiedostossa, tietokoneellasi tai verkossa tai pilvipalvelussa, joka tukee pienoiskuvia. Napsauta pienoiskuvan laajenna-kuvaketta, niin näet suuremman kuvan uudessa Esikatselu-ruudussa. Esikatsele kuvien ja asiakirjojen sisältöä, kierrä kuvia ja muuta niiden kokoa, tallenna kuva tietokoneesi taustakuvaksi ja jaa esikatseltu tiedosto sähköpostitse, pikaviestiohjelmalla tai sosiaalisessa mediassa. Vieritä tiedostoja esikatseluohjelmassa käyttämällä sormeasi kosketusnäytöllä.
Vain Pro ja Enterprise
Muunna tiedostot PDF-muotoon
Muunna Microsoft Office -tiedostot PDF-muotoon ja aseta ne Zip-tiedostoon tai tallenna muunnettu tiedosto paikallisesti tai pilvipalveluihin. Jaa vaivatta asiakirjoja, laskentataulukoita ja esityksiä haluamiesi ihmisten kanssa. Saat vieläkin paremman suojauksen luomalla vain luku -PDF-tiedoston.
Luo kuvia, jotka ovat valmiita jaettavaksi
Muuntaa korkean resoluution kuvat kätevämpään jakelukokoon välittömästi, kun lisäät ne Zip-tiedostoosi. Tämän avulla voit jakaa kokonaisia albumeja vaivatta ja säilyttää alkuperäiset versiot tiedostossa täydellä laadulla. Pienennä ja suurenna kuvia ja tallenna ne sitten paikallisesti tai pilvipalveluihin. Lisää vesileimaus valokuviisi halutessasi.
Esikatsele tiedostoja ja kansioita
Selaa Zip-tiedoston sisältöä, ennen kuin päätät tarvitseeko sisältöä säilyttää. Edistyneen Unzip and Try -ominaisuuden avulla voit tarkastaa väliaikaisesti Zip-tiedostossa olevat liittyvät komponentit (kuten HTML-sivu ja siihen liittyvä grafiikka).
Vaihda käyttöliittymä tehtävääsi sopivaksi
Voit helposti asettaa WinZip-käyttöliittymän piilottamaan tai näyttämään tarvitsemasi ominaisuudet. WinZip 24 näyttää pakkausominaisuudet oletuksena, mutta voit helposti vaihtaa tiedoston hallintaruutuun kun haluat käyttää tiedostoja. WinZipin määritettävissä olevat asetukset löytyvät helpommin ja niitä on helpompi säätää. Pidätkö tutusta WinZipistä? Voit käyttää tuttua valintanauhaa napsauttamalla.