TÄRKEÄ HUOMAUTUS: LUE TÄMÄ LOPPUKÄYTTÄJÄN
LISENSSISOPIMUS (EULA) HUOLELLISESTI

NAPSAUTTAMALLA ”HYVÄKSYN” TAI LATAAMALLA, KÄYNNISTÄMÄLLÄ, ASENTAMALLA, SUORITTAMALLA TAI KÄYTTÄMÄLLÄ WINZIP-OHJELMISTOA (”OHJELMISTO”) JA ASIAKIRJOJA SINÄ (I) HYVÄKSYT, ETTÄ TÄMÄ EULA ON LAILLISESTI SITOVA JA PÄTEVÄ SOPIMUS, (II) SUOSTUT NOUDATTAMAAN TÄMÄN EULA:N EHTOJA SEKÄ (III) SITOUDUT KAIKIN TARVITTAVIN KEINOIN VARMISTAMAAN, ETTÄ SINUN ALAISUUDESSASI TAI PALVELUKSESSASI TOIMIVAT HENKILÖT TAI TAHOT EIVÄT RIKO TÄMÄN EULA:N EHTOJA. JOS KÄYTÄT OHJELMISTOA ORGANISAATION PUOLESTA, HYVÄKSYT SEN ORGANISAATION PUOLESTA TÄMÄN EULA:N EHDOT JA LUPAAT, ETTÄ SINULLA ON VALTUUTUS SITOA ORGANISAATIO NÄIHIN EHTOIHIN. TÄSSÄ TAPAUKSESSA ”SINÄ” JA ”SINUN” VIITTAAVAT MYÖS TÄHÄN ORGANISAATIOON. JOS ET HYVÄKSY TÄMÄN EULA:N EHTOJA, ÄLÄ KLIKKAA "HYVÄKSY", LATAA, KÄYNNISTÄ, ASENNA, SUORITA TAI KÄYTÄ OHJELMISTOA. TÄMÄ EULA SISÄLTÄÄ TAKUIDEN VASTUUVAPAUTTAMISLAUSEKKEET, VASTUUN RAJOITUKSET JA EKSKLUSIIVISET OIKEUSKEINOT. ALLA OLEVAT MÄÄRÄYKSET MUODOSTAVAT SOPIMUKSEMME OLENNAISEN PERUSTAN.

Tämä EULA on laillinen sopimus Sinun ja Corel Corporationin välillä, mukaan lukien tytäryhtiöt ja alihankkijat, jotka toimivat Meidän puolestamme (yhdessä "WinZip", "Meitä", "Me" tai "Meidän"). Ellei sinulla ole erillistä kirjallista sopimusta Corel Corporationin (aiemmin VAPC (Lux) S.a.r.L tai Corel Corporation) kanssa Ohjelmistosta, silloin käyttöäsi säätelee tämä EULA. Voimme ajoittain oman harkintamme mukaan päivittää tai muuttaa tätä EULA:aa. Tämän EULA:n viimeisin versio on osoitteessa: https://www.winzip.com/fi/eula.html.

 

JATKUVIA MÄÄRÄYKSIÄ SOVELLETAAN
WINZIP
WINZIP COURIER
WINZIP SELF EXTRACTOR
WINZIP MAC -VERSIO

JOS HYVÄKSYT TÄMÄN EULA:N, SINULLE MYÖNNETÄÄN RAJOITETTU, HENKILÖKOHTAINEN, MAAILMANLAAJUINEN, TEKIJÄNPALKKIOISTA VAPAUTETTU, LUOVUTTAMATON, EI-ALILISENSSOITAVA, EI-SIIRRETTÄVÄ JA EI-EKSKLUSIIVINEN LISENSSI OHJELMISTON KÄYTTÄMISEKSI. SAAT KÄYTTÄÄ YHTÄ (1) OHJELMISTON KOPIOTA OMIIN (I) YKSITYISIIN, EI-KAUPALLISIIN TARKOITUKSIIN YKSITYISENÄ KÄYTTÄJÄNÄ, JA/TAI (II) KAUPALLISIIN TARKOITUKSIIN PALVELUNTARJOAJANA KAUPALLISESSA YRITYKSESSÄ (”YRITYSKÄYTTÄJÄ”). OHJELMISTO ON LISENSSOITU KOTITALOUSKOHTAISESTI TAI PER YKSI OSOITE ("OSOITE"). VOIT LADATA JA ASENTAA OHJELMISTON VAIN YHTEEN (1) TIETOKONELAITTEESEEN PER OSOITE. OHJELMISTOA EI SAA ASENTAA UUDELLEEN TOISEEN TIETOKONELAITTEESEEN, PAITSI JOS (I) ALKUPERÄISEEN TIETOKONELAITTEESEEN TULEE VIKA, (II) OTAT YHTEYTTÄ ASIAKASPALVELUUN (HELP@WINZIP.COM) PYYTÄÄKSESI LUPAAMME (JA ME TARJOAMME VALTUUTUSKOODIN) OHJELMISTON UUDELLEEN ASENNUKSEEN TOISEEN TIETOKONELAITTEESEEN JA (III) TODISTAT WINZIPILLE, ETTÄ OLET POISTANUT OHJELMISTON ASENNUKSEN VIOITTUNEESTA TIETOKONELAITTEESTA. WINZIP, WINZIP COURIER, WINZIP SELF EXTRACTOR TAI WINZIP MAC -OHJELMISTOJEN YKSITYIS- JA YRITYSKÄYTTÄJÄT, JOILLA ON USEAMPI TIETOKONELAITE (ESIM. STAND-ALONE-TIETOKONE, KANNETTAVA TIETOKONE, TABLETTI JA MINI/KANNETTAVA PC), VOIVAT LADATA JA ASENTAA OHJELMISTON ENINTÄÄN KOLMEEN (3) JÄRJESTELMÄÄN PER OSOITE, MUTTA OHJELMISTOA VOI KÄYTTÄÄ VAIN YHDESSÄ (1) JÄRJESTELMÄSSÄ KERRALLAAN (TS. OHJELMISTOA EI SAA JAKAA TAI KÄYTTÄÄ SAMANAIKAISESTI ERI TIETOKONELAITTEISSA). JOS ASENNAT OHJELMISTON NELJÄNTEEN TIETOKONELAITTEESEEN TAI TIETOKONELAITTEESEEN, JOKA SIJAITSEE ERI OSOITTEESSA, SINUN PITÄÄ OSTAA LISÄLISENSSIT SELLAISILLE LISÄTIETOKONELAITTEILLE. JOS OLET OSTANUT OHJELMISTOON MONIKÄYTTÄJÄLISENSSIT, SINULLA VOI OLLA MILLOIN TAHANSA KÄYTÖSSÄ OSTAMIESI MONIKÄYTTÄJÄLISENSSIEN MÄÄRÄN VERRAN OHJELMISTON KOPIOITA.

LISENSSI OHJELMISTON KÄYTTÖÖN. Ohjelmisto on lisensoitu Sinulle, ei myyty Sinulle. YRITYSKÄYTTÄJÄT: Jos olet yritys, voit asentaa Ohjelmiston laitteisto-osiolle, terälle tai päätepalvelimelle ("Virtualisointiympäristö") suorittaaksesi, käyttääksesi tai käynnistääksesi Ohjelmiston organisaatiosi tietokonelaitteiden avulla, jotka on kytketty suoraan organisaatiosi sisäiseen verkkoon tai organisaatiosi virtuaaliseen yksityiseen verkkoon. Työntekijöidesi (ja organisaatiosi alihankkijoiden, jotka ovat sopimuksellisesti valtuutettu toimimaan Sinun puolestasi) Ohjelmiston käyttö tällaisessa Virtualisointiympäristössä on sallittu vain organisaatiosi ostamien paikkalisenssien enimmäismäärään asti. Epäselvyyksien välttämiseksi Sinun on hankittava ja määritettävä yksi (1) lisenssi jokaiselle tietokonelaitteelle, joka käyttää, suorittaa tai käynnistää Ohjelmiston Virtualisointiympäristössä, ja jokaiselle tietokonelaitteelle, johon Ohjelmisto on asennettu, joka suorittaa sen, käyttää sitä tai käynnistää sen. Hyväksyt, että jos Ohjelmisto vaatii pakollisen aktivoinnin tai sähköpostin validoinnin, suoritat prosessin ja annat Meille paikkaansa pitävät tiedot. Ohjelmiston käyttö on keskeytetty, kunnes olet suorittanut aktivointi- ja/tai rekisteröintiprosessin loppuun. Ohjelmisto voi sisältää digitaalisia kuvia, kuvapankkivalokuvia, clipart-kuvia, fontteja, ääniä tai muita taiteellisia teoksia ("Kuvapankkitiedostot"). Ohjelmistoon liittyvät vastuut ja rajoitukset koskevat Kuvapankkitiedostoja. Pidätämme kaikki oikeudet, joita sinulle ei ole nimenomaisesti myönnetty tässä EULA:ssa. YRITYSKÄYTTÄJÄT: Jos olet yritys, suostut ylläpitämään arkistoja, järjestelmiä ja/tai menettelyjä, jotka kirjaavat tarkasti tietokonelaitteillesi hankittujen, asennettujen ja käytettyjen Ohjelmistojen kopioiden määrän ja ylläpidät arkistoja kahden (2) vuoden ajan päivästä, jolloin Ohjelmistosi käyttölisenssi päättyy. Voimme suorittaa yritysarkistojen ja -järjestelmien (etäyhteydellä tai toimitiloissasi) tarkastuksen varmistaaksemme, että Ohjelmistosi asennus on voimassa olevan lisenssin mukainen. Suoritamme vain yhden (1) tarkastuksen vuodessa. Jos tarkastustuloksissa havaitaan, että käyttötarkoituksesi ei ole voimassa olevan lisenssin mukainen, Sinun pitää heti hankkia voimassa oleva lisenssi tai todentaa Ohjelmistosi lisenssit.

 

TILAUSMÄÄRÄYKSIÄ SOVELLETAAN
WINZIP-JÄRJESTELMÄN APUOHJELMAT
WINZIP-REKISTERIOPTIMOIJA

WINZIP-AJURIN PÄIVITTÄJÄ

JOS HYVÄKSYT TÄMÄN EULA:N, SINULLE MYÖNNETÄÄN RAJOITETTU, HENKILÖKOHTAINEN, MAAILMANLAAJUINEN, TEKIJÄNPALKKIOISTA VAPAUTETTU, LUOVUTTAMATON, EI-ALILISENSSOITAVA, EI-SIIRRETTÄVÄ JA EI-EKSKLUSIIVINEN LISENSSI WINZIP-JÄRJESTELMÄN APUOHJELMIEN, WINZIP-REKISTERIOPTIMOIJAN TAI WINZIP-AJURIN PÄIVITTÄJÄN KÄYTTÖÖN. OHJELMISTO ON LISENSSOITU SINULLE TILAUSPOHJAISESTI ALUKSI YHDEN (1) VUODEN AJANJAKSOKSI (”ALKUPERÄINEN VOIMASSAOLOAIKA") JA UUSIUTUU AUTOMAATTISESTI YHDEN (1) VUODEN AJANJAKSOKSI KERRALLAAN (”UUSITTU VOIMASSAOLOAIKA”) (YHDESSÄ ”VOIMASSAOLOAIKA”), KUNNES PERUUTAT TILAUKSESI ILMOITTAMALLA MEILLE SÄHKÖPOSTITSE, KUTEN ALLA ON MÄÄRITETTY, AIKEESTASI LOPETTAA OHJELMISTON KÄYTTÖ. SAAT KÄYTTÄÄ YHTÄ (1) OHJELMISTON KOPIOTA OMIIN (I) YKSITYISIIN, EI-KAUPALLISIIN TARKOITUKSIIN YKSITYISENÄ KÄYTTÄJÄNÄ, JA/TAI (II) KAUPALLISIIN TARKOITUKSIIN PALVELUNTARJOAJANA KAUPALLISESSA YRITYKSESSÄ (”YRITYSKÄYTTÄJÄ”). OHJELMISTO ON LISENSSOITU KOTITALOUSKOHTAISESTI TAI PER YKSI OSOITE ("OSOITE"). VOIT LADATA JA ASENTAA OHJELMISTON VAIN YHTEEN (1) TIETOKONELAITTEESEEN PER OSOITE. OHJELMISTOA EI SAA ASENTAA UUDELLEEN TOISEEN TIETOKONELAITTEESEEN, PAITSI JOS (I) ALKUPERÄISEEN TIETOKONELAITTEESEEN TULEE VIKA, (II) OTAT YHTEYTTÄ ASIAKASPALVELUUN (HELP@WINZIP.COM) PYYTÄÄKSESI LUPAAMME (JA ME TARJOAMME VALTUUTUSKOODIN) OHJELMISTON UUDELLEEN ASENNUKSEEN TOISEEN TIETOKONELAITTEESEEN JA (III) TODISTAT WINZIPILLE, ETTÄ OLET POISTANUT OHJELMISTON ASENNUKSEN VIOITTUNEESTA TIETOKONELAITTEESTA. WINZIP-JÄRJESTELMÄN APUOHJELMIEN, WINZIP-REKISTERIOPTIMOIJAN TAI WINZIP-AJURIN PÄIVITTÄJÄN YKSITYIS- JA YRITYSKÄYTTÄJÄT, JOILLA ON USEAMPIA TIETOKONELAITTEITA (ESIM. STAND-ALONE-TIETOKONE, KANNETTAVA TIETOKONE, TABLETTI JA MINI/KANNETTAVA PC) EIVÄT SAA LADATA JA ASENTAA OHJELMISTOA USEAMPIIN TIETOKONELAITTEISIIN. VOIT LADATA JA ASENTAA OHJELMISTON VAIN YHTEEN (1) JÄRJESTELMÄÄN PER OSOITE (TS. OHJELMISTOA EI SAA JAKAA TAI KÄYTTÄÄ SAMANAIKAISESTI ERI TIETOKONELAITTEISSA).

LATAAMALLA JA ASENTAMALLA WINZIP-JÄRJESTELMÄN APUOHJELMAT, WINZIP-REKISTERIOPTIMOIJAN TAI WINZIP-AJURIN PÄIVITTÄJÄN, HYVÄKSYT, ETTÄ WINZIP ON VALTUUTETTU LASKUTTAA LUOTTOKORTTILTASI OHJELMISTON VUOSITTAISEN TILAUSMAKSUN KERRAN VUODESSA ILMAN SINULTA TARVITTAVIA TOIMENPITEITÄ. JOS LUOTTOKORTTISI HYLÄTÄÄN MISTÄ TAHANSA SYYSTÄ, TILAUSMAKSU ON SILTI SUORITETTAVA WINZIPILLE, JA SINUN PITÄÄ HETI ANTAA MEILLE TOISEN LUOTTOKORTIN TIEDOT AUTOMAATTISTA MAKSUA VARTEN. TILAUSMAKSUSI SUORITTAMINEN ON EHTONA OHJELMISTOSI JATKUVALLE KÄYTÖLLE. SINUN ON ANNETTAVA ILMOITUS AIKOMUKSESTA LOPETTAA TILAUKSESI VIISI (5) TYÖPÄIVÄÄ ENNEN ALKUPERÄISEN VOIMASSAOLOAJAN TAI VIISI (5) TYÖPÄIVÄÄ ENNEN JOKAISEN UUDISTETUN VOIMASSAOLOAJAN LOPPUA, TAI MUUTOIN TILAUKSESI VOIMASSAOLOAIKA UUSIUTUU AUTOMAATTISESTI. KUN JOKAISEN UUDISTETUN VOIMASSAOLOAJAN AIKANA MAKSU ON VASTAANOTETTU, TILAUSMAKSUA EI PALAUTETA EIKÄ PERUUTETA. JOS PÄÄTÄT LOPETTAA TILAUKSESI TAI ET ANNA MAKSUN SUORITTAMISEEN TARVITTAVIA UUDEN LUOTTOKORTIN TIETOJA, OHJELMISTON SISÄLTÄMÄ LUKITUSKOODI LUKKIUTUU AUTOMAATTISESTI VOIMASSAOLOAJAN LOPUSSA JA ESTÄÄ SINUA KÄYTTÄMÄSTÄ OHJELMISTOA, KUNNES SAAT UUDEN REKISTERÖINTIKOODIN. SAAT UUDEN REKISTERÖINTIKOODIN VAIN SILLOIN, KUN SAAMME UUDEN LUOTTOKORTTISI TIEDOT JA MAKSUSUORITUKSEN (JOS LUOTTOKORTTIA EI OLE HYVÄKSYTTY) TAI KUN TILAUS ON UUSITTU (JOS PERUUTIT AIEMMIN TILAUKSESI). OHJELMISTON KÄYTTÄMINEN ENNEN TAI JÄLKEEN SOVELLETTAVAN TILAUSJAKSON TAI AIKAPERUSTEISEN KÄYTÖSTÄ POISOTTOTOIMINNON MITÄTÖIMINEN ON LUVATONTA KÄYTTÖÄ JA ON TÄMÄN EULA:N JA SOVELLETTAVAN LAIN MERKITTÄVÄÄ RIKKOMISTA. ANNA ILMOITUS TILAUKSEN PERUUTUKSESTA OTTAMALLA YHTEYTTÄ ASIAKASTUKEEMME OSOITTEESSA HELP@WINZIP.COM.

LISENSSI OHJELMISTON KÄYTTÖÖN. Ohjelmisto on lisensoitu Sinulle, ei myyty Sinulle. Hyväksyt, että jos Ohjelmisto vaatii pakollisen aktivoinnin tai sähköpostin validoinnin, suoritat prosessin ja annat WinZipille paikkaansa pitävät tiedot. Ohjelmiston käyttö on keskeytetty, kunnes olet suorittanut aktivointi- ja/tai rekisteröintiprosessin loppuun. Ohjelmisto voi sisältää digitaalisia kuvia, kuvapankkivalokuvia, clipart-kuvia, fontteja, ääniä tai muita taiteellisia teoksia ("Kuvapankkitiedostot"). Ohjelmistoon liittyvät vastuut ja rajoitukset koskevat Kuvapankkitiedostoja. Pidätämme kaikki oikeudet, joita sinulle ei ole nimenomaisesti myönnetty tässä EULA:ssa. YRITYSKÄYTTÄJÄT: Jos olet yritys, suostut ylläpitämään arkistoja, järjestelmiä ja/tai menettelyjä, jotka kirjaavat tarkasti tietokonelaitteillesi hankittujen, asennettujen ja käytettyjen Ohjelmistojen kopioiden määrän ja ylläpidät arkistoja kahden (2) vuoden ajan päivästä, jolloin Ohjelmistosi käyttölisenssi päättyy. Voimme suorittaa yritysarkistojen ja järjestelmien (etäyhteydellä tai toimitiloissasi) tarkastuksen varmistaaksemme, että Ohjelmistosi asennus on voimassa olevan lisenssin mukainen. Suoritamme vain yhden (1) tarkastuksen vuodessa. Jos tarkastustuloksissa havaitaan, että käyttötarkoituksesi ei ole voimassa olevan lisenssin mukainen, Sinun pitää heti hankkia voimassa oleva lisenssi tai todentaa Ohjelmistosi lisenssit.

MÄÄRÄYKSIÄ SOVELLETAAN SEKÄ
TILAUKSEEN ETTÄ JATKUVAAN LISENSSIIN

VASTUUSI, KUN KÄYTÄT OHJELMISTOA. Sinulla on tiettyjä vastuita tämän EULA:n mukaisen Ohjelmiston käytön suhteen. Ohjelmisto voi sisältää tuotteen aktivoinnin ja muita teknologioita, jotka on suunniteltu estämään luvaton käyttö ja kopiointi. Et voi myydä, vuokrata, antaa vuokralle, myydä eteenpäin tai lainata mitään Ohjelmiston versiota (mukaan lukien Ohjelmiston arviointiversio). Jos ostat Ohjelmiston lahjaksi kolmannelle henkilölle, tämän kolmannen henkilön on hyväksyttävä tämän EULA:n ehdot ennen Ohjelmiston käyttöä. Ohjelmistoa tai mitään sen osaa ei saa takaisinmallintaa, suunnitella uudelleen, purkaa, purkaa osiin, kääntää, rekonstruoida, muuntaa tai purkaa. Et saa kääriä Ohjelmistoa tai mitään Ohjelmiston suoritettavia tiedostoja (E.G., .EXE, .MSI, .ISO tai .DMG tai vastaava suoritettava tiedosto, joka tunnetaan nyt tai kehitetään myöhemmin) millään kolmannen osapuolen ohjelmiston lisäosalla tai tarjouksella, paitsi erikseen ilmaistun, kirjallisen, WinZipin kanssa täysin toteutetun sopimuksen nojalla. Vaikka omistamme Ohjelmistomme, Sinä omistat ja olet vastuussa sisällöstä ("Sisältö"), jonka luot tai olet luonut itsellesi, joka johtuu Ohjelmistomme käytöstä (mukaan lukien kaikki Ohjelmistomme lisäosat tai liitännäiset, jotka luot tai olet luonut itsellesi). Hyväksyt, että Ohjelmistosi käytön yhteydessä olet vastuussa minkä tahansa (i) luomasi Sisällön ja (ii) kolmannen osapuolen valokuvien tai kuvien, joita käytät tai muokkaat Sisältösi luonnissa, suorista ja/tai epäsuorista seurauksista, etenkin tilanteissa, joissa jaat Sisältösi perheen, ystävien, asiakkaiden ja/tai kolmansien osapuolten, kuten sosiaalisen median sivustojen (esim. Facebook, Flickr, LinkedIn, Twitter, jne.) tai tiedostojenjako- tai pilvipalvelusivustojen (esim. Google Drive, Sky Drive, Dropbox, box.net jne.) jäsenten kanssa. WinZip ei voi valvoa eikä hallita sitä, mitä kolmansien osapuolien sosiaaliset median, tiedostojen jakamisen tai pilvipalveluiden sivustot tai tällaisten sivustojen jäsenet tai käyttäjät tekevät jakamasi Sisällön kanssa. Olet vastuussa Sisällön oikeellisuuden ja täydellisyyden todentamisesta itsenäisesti (esim. Ohjelmistomme avulla luodut/muokatut käyttöoppaiden tekniset kuvat tai kaaviot, varaosaluettelot, kytkentäkaaviot, kaavioiden kirjoittamiset, kokoonpano-ohjeet, huolto-ohjeet, arkkitehtoniset esitykset tai muut materiaalit). Et saa muokata tai luoda johdannaisteoksia Ohjelmiston perusteella. Esität ja takaat Meille, että noudatat kaikkia sovellettavia lakeja ja säädöksiä, jotka vaikuttavat Ohjelmiston käyttöön, mukaan lukien tietosuojaa ja yksityisyyttä koskevat lait. Hyväksyt, että et käytä Ohjelmistoa lainvastaisella tai kolmannen osapuolen oikeuksia loukkaavalla tavalla. Jos kolmas osapuoli nostaa kanteen meitä vastaan, mikä johtuu (i) toimistasi, (ii) laiminlyönnistäsi toimia vaaditulla tavalla tai (iii) Sisällöstäsi, sitoudut puolustamaan, turvaamaan ja suojaamaan WinZipiä. Voit saada päivityksiä, ohjelmointivirheiden korjauksia, ominaisuuksien tehostuksia tai parannuksia tai muita tietokonelaitteellesi ladattuun Ohjelmistoon (yhdessä "Päivitykset") liittyviä tietoja ilmoituksella, joka kuvaa päivityksen sisältöä ja päivityksen tarkoitusta. Sinun on joko asennettava päivitys tietokonelaitteellesi tai peruutettava päivityksen asennus. Jos et asenna päivityksiä, Ohjelmisto ei ehkä toimi oikein.

IMMATERIAALIOIKEUKSIA KOSKEVAT OIKEUTEMME. Ohjelmisto on suojattu Yhdysvaltojen ja Kanadan immateriaalioikeuksia koskevilla laeilla sekä kansainvälisissä immateriaalioikeuksia koskevilla laeilla ja sopimuksilla. Siksi et saa levittää Ohjelmistoa ilman lupaamme. Jos ostat tai lataat Ohjelmiston Kiinassa, Intiassa, Indonesiassa tai Vietnamissa, et saa kopioida Ohjelmistoa tai Ohjelmiston mukana tulevia painettuja materiaaleja mihinkään tarkoitukseen. Jos ostat tai lataat Ohjelmiston maassa, jota ei nimenomaisesti kielletä tämän EULA:n nojalla, saat tehdä vain yhden (1) kopion Ohjelmistosta (tai voit pitää yhden (1) Ohjelmiston kopion yhdellä kiintolevyllä) varmuuskopiointia varten tai arkistointitarkoituksiin. Vain varmuuskopiointia varten tai arkistointitarkoituksiin voit joko tehdä vain yhden (1) kopion Ohjelmistosta ja painetusta materiaalista tai tulostaa yhden (1) kopion kaikista käyttäjän asiakirjoista, jos olet ladannut Ohjelmiston tai voit pitää yhden (1) kopion Ohjelmistosta ja painetusta materiaalista (tai käyttäjän asiakirjat) yhdellä kiintolevyllä. Muutoin et saa kopioida Ohjelmistoa tai Ohjelmiston mukana tulevia painettuja materiaaleja (tai tulostaa kopioita käyttäjän asiakirjoista, jos olet ladannut Ohjelmiston). Hyväksyt, että WinZip, WinZip-logot ja muut WinZip-tavaramerkit, palvelumerkit ja grafiikat ovat Corel Corporation -yhtiön, Corel-yhtiön (jotkut Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa), tavaramerkkejä tai ovat WinZip-kumppanien tavaramerkkejä ("Merkit"). Sinulla ei ole oikeutta käyttää Merkkejä ilman omistajan lupaa. Et saa poistaa, peittää tai muuttaa mitään Ohjelmistoon kiinnitettyjä tai siihen sisältyviä omistusoikeusilmoituksia. Ymmärrät ja hyväksyt, että Meillä on oikeus milloin tahansa lopettaa Ohjelmiston (minkä tahansa sen osan) ja palveluiden tai tarjousten myynti, jakelu, huolto tai päivitys.

KÄYTÖN TARKASTUS, LAITON KOPIOINTI JA TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖMME. Kaikkien tietojesi tarkastus ja keräys sekä Ohjelmiston käyttösi on Corel Corporationin tietosuojakäytännön alainen (https://www.winzip.com/win/fi/privacy.html). Voimme tarkastaa Ohjelmiston käyttösi laittoman latauksen vastaisiin tarkoituksiin, tarkistaaksemme voimassa olevan rekisteröinnin ja selvittääksemme, onko tietokonelaitteellesi saatavana uusia päivityksiä ennen kuin lähetämme sinulle ilmoituksen uuden ohjelmistopäivityksen asentamisesta, sekä arvioidaksemme Ohjelmiston käyttöäsi. Suostut siihen, että Ohjelmisto lähettää käyttötietoja (esim. Ohjelmistojen käynnistyskertojen lukumäärä, laitteen IP-osoite ja/tai Ohjelmiston versio) rekisteröintiä, todennusta ja käyttöä varten sekä laittoman latauksen vastaisiin tarkoituksiin ja täytäntöönpanotarkoituksiin.
 
ESIKAUPALLINEN JULKAISEMINEN TAI BEETAOHJELMISTO. Jos tämän EULA:n yhteydessä vastaanottamasi Ohjelmisto on esikaupallinen versio tai beetaversio, ymmärrät, että Ohjelmisto (i) on WinZipin, sen lisenssinantajien ja toimittajien luottamuksellinen tieto ja (ii) ei edusta WinZipin lopputuotetta. Sinulla ei ole oikeutta (i) muokata, parantaa, mukauttaa, muuttaa, kääntää tai luoda johdannaisia tällaisesta Ohjelmistosta; (ii) yhdistää tai kääriä Ohjelmistoa muihin ohjelmistoihin; (iii) alilisensoida, antaa vuokralle, vuokrata, lainata, myydä, viedä tai muuten siirtää tai jakaa Ohjelmistoa kolmannelle osapuolelle; (iv) takaisinmallintaa, purkaa, purkaa osiin tai muuten yrittää saada Ohjelmiston lähdekoodia; tai (v) käyttää tai kopioida Ohjelmistoa muilla tavoin. Ohjelmisto voi sisältää ohjelmointivirheitä, virheitä ja muita ongelmia, jotka voivat aiheuttaa tietokonejärjestelmän vikoja ja tietojen menetyksiä. SIKSI KAIKKI ESIJULKAISTUT TAI BEETAOHJELMISTOT TARJOTAAN ”SELLAISENAAN” JA WINZIP SANOUTUU IRTI KAIKISTA TAKUISTA SEKÄ VASTUUSTA SINULLE.

ARVIOINTIOHJELMISTO. Määräaikaisen lisenssin, kuten kokeiluversion, kohdalla Ohjelmiston käyttölisenssi alkaa asennuksesta ja se on voimassa Meidän määrittämämme ajan. Noudattaen tämän EULA:n ehtoja, jos (i) Ohjelmisto on yksilöity esittely-, arviointi-, kokeilu-, "ei myytäväksi" ("NFS") tai "ei jälleenmyyntiin" ("NFR") -versioksi ("Arviointiversio") sovellettavissa olevissa käyttäjän asiakirjoissa tai (ii) olet hankkinut Ohjelmiston ilmaiseksi, Ohjelmiston käyttöä koskevat seuraavat ehdot: (a) Voit tehdä Ohjelmistosta niin paljon tarkkoja kopioita kuin haluat yksinomaan arviointitarkoituksiin eikä mihinkään muuhun tarkoitukseen käyttämällä aineellisia fyysisiä välineitä (esim. CD-levyt); (b) Voit jakaa Ohjelmiston yksittäisiä tarkkoja kopioita yksinomaan arviointitarkoituksiin eikä mihinkään muuhun tarkoitukseen ilmaiseksi Sinulle tai vastaanottajalle. Tarkka kopio tarkoittaa tiedostoa, joka on esimerkiksi identtinen verkkosivustolla www.winzip.com saatavilla olevan WinZip-jakelutiedoston kanssa; (c) Et saa jakaa Ohjelmistoa minkään muun tuotteen kanssa tai kääriä Ohjelmistoa tai mitään suoritettavia Ohjelmistoja (.EXE, .MSI, .ISO tai .DMG tai vastaavia suoritettavia ohjelmia, jotka ovat nyt tiedossa tai myöhemmin kehitetty) minkään kolmannen osapuolen ohjelmistolisäosan tai tarjouksen kanssa; ja (d) Jos jaat Ohjelmiston, voit tehdä sen sähköisesti lataamalla tai sähköpostitse, mutta et käyttämällä joukkopostia, roskapostia tai ei-toivottuja sähköposteja. Lukuun ottamatta erillistä nimenomaista, kirjallista, täytäntöön pantua sopimusta WinZipin kanssa, et saa käyttää Ohjelmistoamme kilpailuanalyysiin tai kaupalliseen, ammatilliseen tai muuhun voittoa tavoittelevaan tarkoitukseen. Ymmärrät, että arviointijakson lopussa Sinun on joko lopetettava Ohjelmiston käyttö tai maksettava Ohjelmistosta jatkaaksesi sen käyttöä. Jos et maksa siitä, lisenssisi päättyy. Arviointijakson päätyttyä Sinun pitää lopettaa heti Arviointiversion käyttö ja poistaa ja tuhota kaikki Arviointiversion sähköiset kopiot, mukaan lukien muun muassa kaikki käyttäjän asiakirjat, jotka on mahdollisesti annettu osana tietokonelaitteesi arviointia ja kaikkia muita tietokonelaitteita, joihin olet asentanut Arviointiversion. ARVIOINTIVERSION LUVATON KÄYTTÖ, ARVIOINTIVERSION KÄYTTÖ ENNEN TAI JÄLKEEN SOVELLETTAVAN MÄÄRÄAIKAISEN VOIMASSAOLOAJAN TAI YRITYS OHITTAA ARVIOINTIVERSION AIKAPERUSTEISET LUKITUSTOIMINNOT OVAT LUVATONTA KÄYTTÖÄ, JOKA ON TÄMÄN EULA:N JA SOVELLETTAVAN LAIN MERKITTÄVÄÄ RIKKOMISTA, JA JOHTAA AUTOMAATTISESTI JA VÄLITTÖMÄSTI OHJELMISTON KÄYTTÖÖN OIKEUTTAVAN LISENSSISI PERUUTTAMISEEN.

RAJALLINEN JA RAJOITETTU TAKUU (MAAT, JOITA EI OLE LUETELTU ERIKSEEN KOHDASSA "EULA:N LISÄEHDOT"). Jos olet ostanut Ohjelmiston tietokonelevyllä, WinZip takaa, että media, jolla Ohjelmisto on toimitettu, ei sisällä materiaali- ja valmistusvirheitä normaalikäytössä yhdeksänkymmenen (90) päivän ajan Ohjelmiston ostosta. Oikein asennettuna ja normaalin käytön aikana Ohjelmisto vastaa olennaisesti Ohjelmiston mukana toimitetuissa asiakirjoissa esitettyjä ominaisuuksia ja toiminnallisuuksia, mutta Ohjelmisto voi kuitenkin sisältää normaalia ohjelmointivirheitä ja virheitä. Siksi Ohjelmisto toimitetaan "sellaisenaan" ymmärtäen, että ajoittain toimitetaan ohjelmointivirheiden korjauksia ja päivityksiä. Tämä takuu on voimassa vain Ohjelmiston alkuperäiselle ostajalle. JOS LEVY ON VIALLINEN, WINZIPIN KOKO KORVAUSVASTUU JA TÄMÄN TAKUUN ALAINEN EKSKLUSIIVINEN OIKEUSKEINOSI ON VIALLISEN TIETOKONELEVYN KORVAUS, JOS PALAUTAT VIALLISEN LEVYN MEILLE SEKÄ KOPION KUITISTASI. Oikeutesi Ohjelmiston korvaamiseen on mitätön, jos levylle aiheutunut vahinko on seurausta vahingosta tai väärinkäytöstä. Kaikille korvaaville Ohjelmistoille annetaan takuu alkuperäisen takuuajan loppuun asti. OTAT VASTUUN OHJELMISTON VALITSEMISESTA, ASENNUKSESTA JA KÄYTÖSTÄ. WINZIP SANOUTUU IRTI SOVELLETTAVAN LAIN RAJOISSA KAIKISTA TAKUISTA, SUORISTA JA EPÄSUORISTA, MUKAAN LUKIEN MUUN MUASSA EPÄSUORAT TAKUUT OHJELMISTON JA MUKANA TULEVIEN KIRJALLISTEN MATERIAALIEN KAUPPAKELPOISUUDESTA, SOPIVUUDESTA TIETTYYN TARKOITUKSEEN JA EI-LOUKKAUKSESTA. Tämä lauseke ei heikennä Yhdysvaltain hallituksen oikeutta periä petoksista tai rikoksista, jotka johtuvat tai liittyvät tähän EULA:aan liittovaltion petoslain mukaisesti, mukaan lukien väärien vaatimusten lakiasetus 31 U.S.C. §§ 3729-3733.

JOTKUT VALTIOT TAI MAAT EIVÄT SALLI TAKUUN POISSULKEMISTA TAI RAJOITUKSIA; EDELLÄ OLEVA RAJOITUS EI VÄLTTÄMÄTTÄ KOSKE SINUA. WinZip voi tällaisissa tilanteissa korvata Ohjelmiston merkittävät viat oman harkintansa mukaan (i) toimittamalla Ohjelmistolle korjaustiedoston, päivityksen tai korvaavan Ohjelmiston tai (ii) pyytämällä Ohjelmiston palauttamista ja peruuttamalla tämän EULA:n. Sinulla on oikeus ostohinnan vähennykseen tai tämän EULA:n peruuttamiseen vain, jos WinZip ei ole toistuvasti pystynyt korvaamaan vikaa kohtuullisen ajan kuluttua. Jos olet kuluttaja, tämän lausekkeen mukaiset vaatimuksesi vanhentuvat 24 kuukaudessa (24); jos olet yritys, tämän lausekkeen mukaiset vaatimuksesi vanhentuvat kahdessatoista (12) kuukaudessa. Jos muutat Ohjelmistoa millään tavalla ilman WinZipin lupaa, WinZip ei korjaa tällaisen muuttamisen aiheuttamia vikoja, ja olet vastuussa vahingoista, jotka WinZipille on aiheutunut Ohjelmiston luvattomasta muuttamisesta. JOS ASENNAT ESIJULKAISTUJA VERSIOTUOTTEITA, JOTKA ON MERKITTY SELLAISIKSI, TEET SEN OMALLA VASTUULLASI. Esijulkaistuja versiotuotteita on tarkoitus käyttää vain testitarkoituksiin testausympäristöissä, eikä niitä saa käyttää tuotantotarkoituksiin. Takuuvaatimuksen esittämiseksi Sinun on toimitettava yksityiskohtainen virhekuvaus WinZipin asiakaspalveluun (help@winzip.com) tai palautettava WinZipin pyynnöstä Ohjelmisto sekä kaikki WinZipin Sinulle toimittamat palautusmateriaalit ja valtuutustiedot Corel Corporationille seuraavaan osoitteeseen: Manufacturing (WinZip), 1600 Carling Avenue, Ottawa, Ontario, K1Z 8R7, Kanada. Jos haluat lisätietoja takuusta, ota yhteyttä WinZipin asiakaspalveluun osoitteessa help@winzip.com.

EI VASTUUTA AVOIMEN LÄHDEKOODIN MATERIAALEISTA. OHJELMISTO VOI SISÄLTÄÄ ”AVOIMEN LÄHDEKOODIN” MATERIAALEJA (ESIM. KAIKKI OHJELMISTOT, JOTKA OVAT JONKIN SEURAAVISTA TAI VASTAAVAN ALAISIA: AVOIN LÄHDEKOODI, COPYLEFT, GNU VAPAA OHJELMISTOLISENSSI, KIRJASTON VAPAA OHJELMISTOLISENSSI, VÄHEMMÄN VAPAA OHJELMISTOLISENSSI, MOZILLAN LISENSSI, BERKELEYN OHJELMISTOJAKELUN LISENSSI, AVOIMEN LÄHDEKOODIN LISENSSI, MIT, JULKINEN LISENSSI). WINZIP EI ANNA TAKUUTA, EIKÄ SILLÄ OLE MITÄÄN VASTUUTA, SUORAA TAI EPÄSUORAA, OHJELMISTOON SISÄLTYVISTÄ AVOIMEN LÄHDEKOODIN MATERIAALEISTA.

EPÄSUORAT JA VÄLILLISET VAHINGOT (MAAT, JOITA EI OLE LUETELTU ERIKSEEN KOHDASSA "EULA:N LISÄEHDOT"):
EI VASTUUTA EPÄSUORISTA TAI VÄLILLISISTÄ VAHINGOISTA. SINÄ VASTAAT KAIKISTA KUSTANNUKSISTA, JOTKA JOHTUVAT OHJELMISTON SISÄLTÄVISTÄ TAI LUOMISTA TIEDOISTA AIHEUTUVISTA VAHINGOISTA. WINZIP TAI SEN TOIMITTAJAT TAI LISENSSINANTAJAT EIVÄT SOVELLETTAVAN LAIN RAJOISSA OLE VASTUUSSA MISTÄÄN VAHINGOISTA (MUKAAN LUKIEN RAJOITTUMATTA VAHINGOT, JOTKA JOHTUVAT LIIKETOIMINNAN TUOTTOJEN MENETYKSESTÄ, LIIKETOIMINNAN KESKEYTYMISESTÄ, LIIKETOIMINTAAN LIITTYVIEN TIETOJEN MENETYKSESTÄ TAI MUISTA RAHALLISISTA MENETYKSISTÄ), JOTKA JOHTUVAT OHJELMISTON KÄYTÖSTÄ TAI KYVYTTÖMYYDESTÄ KÄYTTÄÄ OHJELMISTOA, VAIKKA KYSEISELLE OSAPUOLELLE ON ILMOITETTU TÄLLAISTEN VAHINKOJEN MAHDOLLISUUDESTA. MISSÄÄN TAPAUKSESSA WINZIPIN KOKONAISVASTUU SINULLE KAIKISTA VAHINGOISTA YHDESSÄ TAI USEAMMASSA TOSISEIKASSA EI YLITÄ SUMMAA, JONKA OLET MAKSANUT OHJELMISTOSTA. NÄMÄ RAJOITUKSET PYSYVÄT VOIMASSA HUOLIMATTA MINKÄ TAHANSA RAJOITETUN OIKEUSKEINON KESKEISEN TARKOITUKSEN MAHDOLLISESTA TOTEUTUMATTOMUUDESTA.

JOTKIN OSAVALTIOT/MAAT EIVÄT HYVÄKSY VÄLILLISTEN TAI OHEISVAHINKOJEN POISSULKEMISTA TAI RAJOITTAMISTA; EDELLÄ MAINITTU RAJOITUS EI VÄLTTÄMÄTTÄ KOSKE SINUA. WINZIP VOI TÄLLAISISSA TAPAUKSISSA OTTAA VASTUUN (I) RAJOITUKSETTA VAHINGOISTA, JOTKA OLET AIHEUTTANUT TÄMÄN EULA:N MUKAISESTI TAI SIIHEN LIITTYEN, VAIN JOS VAHINGOT JOHTUVAT WINZIPIN TAHALLISESTA TAI TÖRKEÄSTÄ HUOLIMATTOMUUDESTA; JA (II) KAIKISTA TYYPILLISISTÄ VAHINGOISTA, JOTKA OLISI KOHTUUDELLA VOITU ENNAKOIDA JA JOTKA JOHTUVAT MUUSTA WINZIPIN LAIMINLYÖVÄSTÄ SOPIMUKSEN RIKKOMISESTA. KAIKKI MUUT WINZIPIN VASTUUT ON SULJETTU POIS. NÄMÄ EDELLÄ MAINITUT RAJOITUKSET OVAT VOIMASSA NIIDEN OIKEUSPERUSTASTA RIIPPUMATTA, ETENKIN ENNEN SOPIMUKSEN LAATIMISTA SYNTYNEISIIN VAATIMUKSIIN TAI SOPIMUKSEN LISÄVAATIMUKSIIN LIITTYEN. Nämä rajoitukset eivät kuitenkaan koske mitään pakollista vastuuta sovellettavan tuotevastuulain nojalla, eikä mitään vahinkoja, jotka johtuvat suoran takuun rikkomisesta siltä osin kuin nimenomaisen takuun tarkoituksena oli suojata kuluttajia erityisiltä vahingoilta, eikä kuolemaan, henkilövahinkoihin tai terveyteen liittyviä vahinkoja.

YHDYSVALTAIN HALLITUKSEN RAJOITTAMAT OIKEUDET. Mitä tulee Yhdysvaltojen hallituksen ("Hallitus") tai minkä tahansa sen yksikön tai viraston hankkimaan Ohjelmistoon, Ohjelmisto luokitellaan "kaupalliseksi tietokoneohjelmaksi", kuten tämä termi on määritelty Liittovaltion hankinta-asetuksessa ("FAR") ja sen täydennysosissa, mukaan lukien puolustusministeriön (DoD) FAR-täydennysosa ("DFARS"). Ohjelmisto kehitettiin täysin yksityisillä kustannuksilla, eikä mitään Ohjelmiston osaa tuotettu ensin Hallituksen tekemän sopimuksen mukaisesti. Jos Ohjelmisto toimitetaan DoD:n käytettäväksi, Ohjelmisto toimitetaan tämän EULA:n ehtojen mukaisesti ja joko asetusten (i) DFARS 227.7202-1(a) ja 227.7202-3(a) mukaisesti; tai (ii) rajoitetuilla oikeuksilla asetuksen DFARS 252-227-7013(c)(1)(ii)(OCT 1988) mukaisesti soveltuvilta osin. Jos Ohjelmisto toimitetaan jonkin muun liittovaltion viraston kuin DoD:n käyttöön, Ohjelmisto on rajoitettu tietokoneohjelmisto, joka toimitetaan tämän EULA:n ja asetusten (i) FAR 12.212(a); (ii) FAR 52.227-19; tai (iii) FAR 52.227-14 (ALT III) mukaisesti soveltuvin osin. Toimeksisaaja/valmistaja on Corel Corporation, 1600 Carling Avenue, Ottawa, Ontario, Kanada, K1Z 8R7.

VIENTIRAJOITUKSET. Jos olet maassa, jolle Yhdysvallat on asettanut kauppasaarron, tai olet Yhdysvaltain valtiovarainministeriön mustalla listalla (Specially Designated Nationals), et saa harjoittaa kaupallista toimintaa kanssamme tai valtuutettujen jälleenmyyjiemme kanssa. Et saa ladata, levittää, viedä, uudelleenviedä tai uudelleenlevittää Ohjelmistoa, mukaan lukien kaikki WinZipin shareware-tuotteet, (i) minkään sellaisen maan kansalaiselle tai asukkaalle, jolle Yhdysvallat on asettanut kauppasaarron, tai (ii) kenelle tahansa, joka kuuluu Yhdysvaltain valtiovarainministeriön mustalle listalle tai Yhdysvaltain kauppaministeriön "kieltopäätösten taulukkoon". Lataamalla tai käyttämällä Ohjelmistoa, esität ja takaat, että et ole minkään tällaisen maan kansalainen tai sijaitse missään tällaisen luettelon maassa. Lukuun ottamatta erillistä nimenomaista, kirjallista, täysin täytäntöön pantua sopimusta WinZipin kanssa, et saa ostaa lisenssiä Ohjelmiston käyttämiseen viedäksesi sen johonkin muuhun maahan kuin alkuperäinen myyntimaa, etkä saa säilyttää kolmannen osapuolen palveluita ostaaksesi Ohjelmiston käyttöoikeuden jos näin tehdessäsi tällaisen kolmannen osapuolen on lähetettävä Ohjelmisto sinulle (millä tahansa tavalla, sähköisesti tai muuten) muuhun maahan kuin alkuperäiseen myyntimaahan.

YLEISTÄ. Jos olet ostanut tai ladannut Ohjelmiston Yhdysvalloissa, tätä EULA:aa säätelevät siinä tapauksessa Yhdysvaltojen ja Kalifornian osavaltion lait, viittamatta lainvalintaperiaatteisiin. Tätä EULA:aa koskevat erimielisyydet Sinun ja WinZipin välillä ovat Kalifornian osavaltion ja liittovaltion tuomioistuinten yksinomaisen paikan alaisia. Tämä EULA sulkee erityisesti pois Yhdistyneiden Kansakuntien yleissopimuksen kansainvälisistä tavaroiden ostosopimuksista ja tämän yleissopimuksen täytäntöön panemiseksi tarvittavan lainsäädännön, mikäli toisin sovelletaan. Lukuun ottamatta tässä mainittuja erityisehtoja sovellettavan lain sallimissa rajoissa tämä EULA ei vaikuta kenenkään kuluttajana toimivan osapuolen lakisääteisiin oikeuksiin. Jos hankit Ohjelmiston Kanadassa, ellei paikallinen laki sitä nimenomaisesti kiellä, tätä EULA:aa säätelee Kanadan Ontarion maakunnan voimassa olevat lait; ja kaikki sinun ja WinZipin väliset tätä EULA:aa koskevat erimielisyydet kuuluvat yksinomaan liittovaltion ja maakuntien tuomioistuinten toimivaltaan Torontossa, Ontariossa. Jos hankit ohjelmiston Euroopan unionissa, Islannissa, Norjassa tai Sveitsissä, sovelletaan paikallista lakia. Jos hankit Ohjelmiston jossain muussa maassa, voidaan soveltaa paikallista lakia. Tämä EULA on koko sinun ja WinZipin välinen sopimus ja korvaa kaiken muun Ohjelmistoa ja asiakirjoja koskevan viestinnän tai mainonnan. Ohjelmisto tai jokin sen ominaisuus tai osa ei ehkä ole saatavana kaikilla kielillä tai kaikissa maissa. Jos WinZip on toimittanut sinulle käännöksen tämän EULA:n englanninkielisestä versiosta, hyväksyt, että tällainen käännös tarjotaan vain avuksesi ja että tämän EULA:n englanninkielinen versio, ei käännös, on oikeudellisesti sitova Sinulle. Tämän EULA:n englanninkielinen versio määrää se käännöksen/käännösten sijasta, jos englanninkielisen version ja käännöksen välillä on ristiriita. Tämän EULA:n alkuperäinen englanninkielinen versio löytyy osoitteesta https://www.winzip.com/en/eula.html.

Jos ja siltä osin kuin mitä tahansa tämän EULA:n säännöstä pidetään laittomana, pätemättömänä tai kokonaan tai osittain täytäntöönpanokelvottomana sovellettavan lain nojalla, tällainen säännös tai sen osa katsotaan pätemättömäksi lainkäyttövaltaan, jossa se on laiton, pätemätön tai täytäntöönpanokelvoton, mutta vain siltä osin kuin se on lainvastainen, pätemätön tai täytäntöönpanokelvoton, ja sitä pidetään muutettuna siinä määrin kuin on tarpeen sovellettavan lain noudattamiseksi, jotta osapuolten tarkoitukselle saadaan suurin mahdollinen vaikutus. Mitään tämän EULA:n ehtoa tai säännöstä ei katsota luopumiseksi eikä rikkomusta peruutetuksi, ellei tällainen luopuminen ole kirjallisesti allekirjoitettu sen osapuolen puolesta, jota vastaan luopumista vaaditaan. Mikään luopuminen (suora tai epäsuora) ei ole suostumus, luopuminen, mihinkään muuhun, erilaiseen tai myöhempään rikkomukseen. Mitkään tähän EULA:aan tehdyt muutokset tai lisäykset eivät sido WinZipiä, ellei niitä ole tehty kirjallisesti ja ne ovat Sinun ja WinZipin valtuutetun edustajan asianmukaisesti toteuttamia.

Jotkin ohjelmistoversiot eivät ehkä ole yhteensopivia erilaisten tietokoneiden käyttöjärjestelmien kanssa, ja WinZip ei välttämättä julkaise päivityksiä. Ohjelmisto ei ehkä ole yhteensopiva tietokoneen käyttöjärjestelmien kanssa, jotka voit ostaa nyt tai tulevaisuudessa.

Ymmärrät, että Ohjelmisto voidaan sisällyttää ohjelmiin ja muuhun tekniikkaan, joka on kolmansien osapuolten omistama ja hallinnassa. Tämä EULA pysyy voimassa tällaisen sisällyttämisen yhteydessä. Kaikki muut kolmansien osapuolien ohjelmistot tai tekniikat, joita voidaan jakaa yhdessä Ohjelmiston kanssa, voivat edellyttää, että hyväksyt nimenomaisesti lisenssisopimuksen kyseisen kolmannen osapuolen kanssa, ja tämän Ohjelmiston käyttö merkitsee tällaisten ehtojen hyväksymistä. WinZipin lisenssinantajien on oltava tämän EULA:n suoria ja tarkoitettuja kolmansien osapuolten edunsaajia.

 

EULA:N LISÄEHDOT

WINZIP-TUOTTEIDEN SISÄLTÄMÄ SALAUSTEKNOLOGIA:
HYVÄKSYT, ETTÄ WINZIP EI VOI TAATA, ETTÄ OHJELMISTON SISÄLTÄMÄ SALAUSTEKNOLOGIA SUOJAA TÄYSIN KOLMANSIEN OSAPUOLTEN DEKOODAUKSELTA. VASTAAVASTI WINZIP EI OLE VASTUUSSA MISTÄÄN MENETYKSISTÄ, JOTKA JOHTUVAT SIITÄ, ETTÄ KOLMAS OSAPUOLI YRITTÄÄ DEKOODATA TIEDOSTOSI TAI PÄÄSTÄ NIIHIN KÄSIKSI.

Itsepurkautuvat WinZipin 'Self Extractor' -kokeiluversio-ohjelmiston luomat zip-tiedostot voivat sisältää purkuohjelman ("Purkuohjelmisto"). Et voi muuttaa tai muokata Purkuohjelmistoa tai antaa kenellekään lupaa siihen. Sinulla ei ole missään olosuhteissa lupaa Purkuohjelmistojen jakamiseen. Jos luot itsepurkautuvat zip-tiedostot käyttämällä WinZip Self Extractor -ohjelmiston arviointiversiota, et saa lähettää zip-tiedostojasi kolmannelle osapuolelle. Täysin lisensoitua (ei-kokeiluversiota) WinZip Self Extractor -ohjelmistoa voidaan kuitenkin käyttää luomaan rajoittamaton määrä vapaasti levitettäviä, tekijänoikeuksista vapaita, itsepurkautuvia zip-tiedostoja tämän EULA:n ehtojen mukaisesti.

LISÄEHDOT, JOTKA KOSKEVAT SAKSASSA TAI ITÄVALLASSA SIJAITSEVIA OHJELMISTON KÄYTTÄJIÄ:
Jos olet hankkinut Ohjelmiston Saksassa tai Itävallassa ja tämä maa on laillinen asuinpaikkasi, silloin Saksan ja Itävallan tuotevastuulakiin ja muihin viallisten tuotteiden korjaamiseen liittyviin kuluttajansuojalakeihin on sovellettava ja säänneltävä tällaisten lakien ja tämän EULA:n määräysten välillä olevia mahdollisia epäjohdonmukaisuuksia, jotka on kuvattu edellä.

LISÄEHDOT, JOTKA KOSKEVAT YHDISTYNEESSÄ KUNINGASKUNNASSA SIJAITSEVIA LAITTEISTON TAI OHJELMISTON KÄYTTÄJIÄ:
Jos (i) toimit kuluttajana ja Yhdistynyt kuningaskunta on laillinen asuinpaikkasi; (ii) olet tehnyt tämän EULA:n Yhdistyneessä kuningaskunnassa; ja (iii) olet hankkinut Ohjelmiston Yhdistyneessä kuningaskunnassa ("Kuluttaja"), silloin Yhdistyneen kuningaskunnan sovellettavissa kuluttajansuoja- ja takuulaeissa vahvistettuja vastuunrajoituksia ja takuusäännöksiä sovelletaan ja säännellään tällaisten lakien ja tämän EULA:n määräysten välillä olevia mahdollisia epäjohdonmukaisuuksia, jotka on kuvattu edellä.

LISÄEHDOT, JOTKA KOSKEVAT AUSTRALIASSA SIJAITSEVIA LAITTEISTON TAI OHJELMISTON KÄYTTÄJIÄ: RAJOITETTU TAKUU (VAIN AUSTRALIALAISET KULUTTAJAT):
Tuotteillamme on takuita, joita ei voida sulkea pois Australian kuluttajalain nojalla. Sinulla on oikeus korvaukseen tai hyvitykseen "vakavasta viasta" ja korvauksesta kaikista muista kohtuudella ennakoitavissa olevista menetyksistä tai vahingoista. Sinulla on myös oikeus saada tuotteet korjatuksi tai vaihdetuiksi, jos tuotteet eivät ole hyväksyttävän laatuisia eikä vika ole suuri. Termi "suuri vika" on määritelty Australian kuluttajalaissa, ja siihen sisältyy muun muassa tapaukset, joissa tuotteet ovat huomattavan käyttökelvottomia, eikä niitä voida helposti ja kohtuullisen ajan kuluessa korjata niiden tekemiseksi sopivaksi tällaiseen tarkoitukseen, tai jos tuotteet poikkeavat yhdestä tai useammasta kuvauksen kohdassa, jos ne toimitettiin kuvauksen perusteella. Tämän osan mukaisen takuun antaa Corel Corporation, toimipaikka 1600 Carling Avenue, Ottawa, Ontario, K1Z 8R7, Kanada. Takaamme, että mediassa, jossa Ohjelmisto on toimitettu, ei ole materiaali- ja valmistusvirheitä normaalikäytössä yhdeksänkymmenen (90) päivän ajan Ohjelmiston ostosta. Tämän nimenomaisen takuun tarjoamat edut ovat kaikkiin muihin tuotteisiin tai palveluihin liittyvien lakien mukaisia kuluttajan oikeuksia ja oikeussuojakeinoja, joita takuu koskee. Oikein asennettuna ja normaalin käytön aikana Ohjelmisto vastaa olennaisesti Ohjelmiston mukana toimitetuissa asiakirjoissa esitettyjä ominaisuuksia ja toiminnallisuuksia, mutta Ohjelmisto voi kuitenkin sisältää normaalia ohjelmointivirheitä ja virheitä. Ohjelmointivirheiden korjauksia ja päivityksiä tarjotaan aika ajoin. Jos levy on viallinen, WinZip korvaa viallisen tietokonelevyn rajoittamatta muita lakisääteisiä velvoitteita, jos palautat viallisen levyn Meille sekä kopion kuitistasi. Kaikille korvaaville Ohjelmistoille annetaan takuu alkuperäiselle tämän osan kattamalle takuuajalle.

POIKKEUKSET (VAIN AUSTRALIA):
TÄMÄN OSAN TARJOAMA TAKUU EI KATA VIKOJA TAI ONGELMIA, JOTKA JOHTUVAT SIITÄ, ETTÄ TEET OHJELMISTOSTA EI-HYVÄKSYTTÄVÄN LAATUISEN, KUTEN KOHTUULLISEN HUOLELLISUUDEN LAIMINLYÖNTI TAI EPÄNORMAALISTA KÄYTÖSTÄ JOHTUVA VIKA. OTAT MYÖS TÄYDEN VASTUUN OHJELMISTON VALITSEMISESTA, ASENNUKSESTA JA KÄYTÖSTÄ. YLLÄ MÄÄRITELTYÄ LUKUUNOTTAMATTA, SOVELLETTAVAN LAIN RAJOISSA, WINZIP SANOUTUU IRTI KAIKISTA MUISTA TAKUISTA, SUORISTA TAI EPÄSUORISTA, MUKAAN LUKIEN RAJOITTUMATTA OHJELMISTON JA MUKANA TULEVIEN KIRJOITETTUJEN MATERIAALIEN EI-LOUKKAUKSESTA. JOS MUOKKAAT OHJELMISTOA MILLÄ TAHANSA TAVALLA ILMAN WINZIPIN LUPAA, WINZIP EI KORVAA VIKOJA, JOTKA AIHEUTUVAT TÄLLAISISTA MUUTOKSISTA, JA OLET VASTUUSSA KAIKISTA WINZIPIN VAHINGOISTA, JOTKA JOHTUVAT LUVATTOMISTA MUUTOKSISTASI. JOS ASENNAT ESIJULKAISTUJA VERSIOTUOTTEITA, JOTKA ON MERKITTY SELLAISIKSI, TEET NIIN OMALLA VASTUULLASI. ESIJULKAISTUJA VERSIOTUOTTEITA ON TARKOITUS KÄYTTÄÄ VAIN TESTITARKOITUKSIIN TESTAUSYMPÄRISTÖISSÄ, EIKÄ NIITÄ SAA KÄYTTÄÄ TUOTANTOTARKOITUKSIIN. OHJELMISTO VOI SISÄLTÄÄ ”AVOIMEN LÄHDEKOODIN” MATERIAALEJA (ESIM. KAIKKI OHJELMISTOT, JOTKA OVAT JONKIN SEURAAVISTA TAI VASTAAVAN ALAISIA: AVOIN LÄHDEKOODI, COPYLEFT, GNU VAPAA OHJELMISTOLISENSSI, KIRJASTON VAPAA OHJELMISTOLISENSSI, VÄHEMMÄN VAPAA OHJELMISTOLISENSSI, MOZILLAN LISENSSI, BERKELEYN OHJELMISTOJAKELUN LISENSSI, AVOIMEN LÄHDEKOODIN LISENSSI, MIT, JULKINEN LISENSSI). LAIN SALLIMISSA RAJOISSA WINZIP EI TAKAA MITÄÄN, EIKÄ OLE VASTUUSSA, SUORASTI TAI EPÄSUORASTI, OHJELMISTON SISÄLTÄMISTÄ AVOIMEN LÄHDEKOODIN MATERIAALEISTA.

TAKUUVAATIMUKSEN TEKEMINEN (VAIN AUSTRALIA):
Jotta takuuta voidaan kunnioittaa, Sinun on otettava yhteyttä WinZipin asiakaspalvelukeskukseen osoitteessa help@winzip.com ja haettava palautusnumero (Return Merchandise Authorization) ("RMA"). Yksityiskohtaisemmat RMA-ohjeet sekä toimitustiedot ja RMA-numero lähetetään Sinulle sähköpostitse. Sinun on esitettävä ostotodistus ja maksettava Ohjelmiston palauttamisesta aiheutuvat kulut. Ohjelmisto sekä kaikki siihen liittyvät mediat ja käyttöohjeet on palautettava Corel Corporationille seuraavaan osoitteeseen: Manufacturing (WinZip), 1600 Carling Avenue, Ottawa, Ontario, K1Z 8R7, Kanada, ja se on poistettava tietokoneestasi ja muista tallennuslaitteista, ja Sinun on poistettava kaikki varmuuskopiot. Pyrimme käsittelemään vaatimuksenne kymmenen (10) työpäivän kuluessa siitä, kun WinZip on vastaanottanut sen. Jos hyväksymme, että Ohjelmisto on viallinen, korvaava levy toimitetaan Sinulle postitse.

EPÄSUORAT JA VÄLILLISET MENETYKSET (VAIN AUSTRALIA):
AUSTRALIAN LAIN SALLIMISSA RAJOISSA WINZIP EI OTA VASTUUTA EPÄSUORISTA TAI VÄLILLISISTÄ VAHINGOISTA. SINÄ VASTAAT KAIKISTA KUSTANNUKSISTA, JOTKA JOHTUVAT OHJELMISTON SISÄLTÄVISTÄ TAI LUOMISTA TIEDOISTA AIHEUTUVISTA VAHINGOISTA. SOVELLETTAVAN LAIN SALLIMISSA RAJOISSA WINZIP TAI SEN TOIMITTAJAT TAI LISENSSINANTAJAT EIVÄT MISSÄÄN TAPAUKSESSA OLE VASTUUSSA MISTÄÄN SELLAISISTA VAHINGOISTA, JOTKA JOHTUVAT LIIKETOIMINNAN TUOTTOJEN MENETYKSESTÄ, LIIKETOIMINNAN KESKEYTYMISESTÄ, LIIKETOIMINTAAN LIITTYVIEN TIETOJEN MENETYKSESTÄ TAI MUUSTA EPÄSUORASTA RAHALLISESTA MENETYKSESTÄ, JOTKA AIHEUTUVAT OHJELMISTON KÄYTÖSTÄ TAI KYVYTTÖMYYDESTÄ KÄYTTÄÄ SITÄ, VAIKKA KYSEISELLE OSAPUOLELLE ON ILMOITETTU TÄLLAISISTA VAHINGOISTA.

LISÄEHDOT, JOTKA KOSKEVAT SHAREWARE-OHJELMIA SISÄLTÄVIEN OHJELMISTOJEN KÄYTTÄJIÄ:
Tietyt Ohjelmistot ovat shareware-ohjelmia, ja ne hankitaan sellaisenaan ilmaiseksi, ja niitä voidaan käyttää rajoitetun ajan arviointitarkoituksiin, ja niihin sovelletaan tällaisen shareware-ohjelman erityistä loppukäyttäjän lisenssiä.

LISÄEHDOT, JOTKA KOSKEVAT CLIPART-KUVIEN, KUVAPANKKIVALOKUVIEN, VIDEOSISÄLLÖN, ÄÄNILEIKKEIDEN, FONTTIEN JA NÄYTESISÄLLÖN KÄYTTÄJIÄ:
Ohjelmistomme voi sisältää clipart-kuvia, valokuvia, videosisältöä, äänileikkeitä (kutsutaan yhdessä nimellä "Kuvat tai Leikkeet"), ohjelmistotiedostoja, jotka tuottavat kirjasinmalleja käytettäessä yhdessä asianmukaisten laitteistojen ja ohjelmistojen kanssa (esimerkiksi vain, rajoituksetta, .ttf tai .otf-tiedostot), joihin viitataan nimellä "Fonttiohjelmisto", ja Fonttiohjelmiston tuottamaa graafista renderöintiä, jota kutsutaan "Fonttituotokseksi", ja näytesisältöä, kuten lomakkeita, malleja, "putkia" tai vastaavat (viitattu yhdessä "Näytesisällöksi"), jotka joko Me omistamme tai jotka on lisensoitu kolmannelta osapuolelta. Lukuun ottamatta alla olevan kappaleen vaatimuksia, Ohjelmistomme käyttäjänä voit vapaasti käyttää, muokata ja julkaista Kuvia tai Leikkeitä, Fonttituotoksia tai Näytesisältöä seuraavasti: Voit (i) lisätä Kuvia tai Leikkeitä, Fonttituotoksia tai Näytesisältöä omaan alkuperäiseen teokseesi ja julkaista, näyttää ja levittää teostasi missä tahansa mediassa edellyttäen, että lisäät teokseen tekijänoikeusilmoituksen, joka ilmoittaa sinun ja WinZipin tekijänoikeudet seuraavasti: "Copyright (c) 20__ [Nimesi], Corel Corporation ja sen lisenssinantajat. Kaikki oikeudet pidätetään."; ja (ii) tehdä yhden (1) kopion Kuvista tai Leikkeistä, Fonttiohjelmistosta tai Näytesisällöstä varmuuskopiointia tai arkistointia varten. ET SAA JÄLLEENMYYDÄ, ALILISENSOIDA TAI MUUTOIN ASETTAA KUVIA TAI LEIKKEITÄ SAATAVILLE TAI JAKAA NIITÄ ERIKSEEN TAI IRROTTAA NIITÄ TUOTTEEN TAI VERKKOSIVUSTON YHTEYDESTÄ. Voit esimerkiksi käyttää Kuvia tai Leikkeitä tai Fonttituotosta osana verkkosivusuunnittelua, mutta niitä ei saa asettaa saataville erikseen ladattavaksi (Fonttiohjelmiston käyttö verkkofonttina, CSS3-fonttimuodon määritys tai vastaava on erityisesti kielletty) tai muodossa, joka on suunniteltu tai tarkoitettu muiden suorittamaan pysyvään varastointiin tai uudelleenkäyttöön. ET SAA TARJOTA KUVIA TAI LEIKKEITÄ TAI FONTTIOHJELMISTOA KOLMANSILLE OSAPUOLILLE TAI SALLIA KOLMANSIEN OSAPUOLIEN KÄYTTÄÄ KUVIA TAI LEIKKEITÄ TAI FONTTIOHJELMISTOA TAI FONTTITUOTOSTA ERIKSEEN TAI OSANA MITÄ TAHANSA TUOTETTA, MUTTA KOLMANSILLE OSAPUOLILLE VOIDAAN KUITENKIN TARJOTA KUVIEN TAI LEIKKEIDEN TAI FONTTITUOTOKSEN (MUKAAN LUKIEN DIGITAALISET TIEDOSTOT) KOPIOITA OSANA TEOSTUOTETTA. ET SAA LUODA PAHENNUSTA HERÄTTÄVIÄ, SÄÄDYTTÖMIÄ, LOUKKAAVIA TAI MORAALITTOMIA TEOKSIA KÄYTTÄMÄLLÄ KUVIA TAI LEIKKEITÄ, FONTTIOHJELMISTOA, FONTTITUOTOSTA TAI NÄYTESISÄLTÖÄ, ETKÄ KÄYTTÄÄ KUVIA TAI LEIKKEITÄ, FONTTIOHJELMISTOA, FONTTITUOTOSTA TAI NÄYTESISÄLTÖÄ MIHINKÄÄN MUUHUN TARKOITUKSEEN, JOKA ON LAISSA KIELLETTY. ET SAA SALLIA KUVIEN TAI LEIKKEIDEN, FONTTIOHJELMISTON, FONTTITUOTOKSEN TAI NÄYTESISÄLLÖN TAI MINKÄÄN MUUN SISÄLLÖN KÄYTTÖÄ TAVARAMERKKINÄ TAI PALVELUMERKKINÄ TAI MYÖNTÄÄ MINKÄÄNLAISIA OMISTUSOIKEUKSIA KUVILLE TAI LEIKKEILLE, FONTTIHJELMISTOLLE, FONTTITUOTOKSELLE TAI NÄYTESISÄLLÖLLE TAI MITÄÄN NÄIDEN OSAA. ET SAA KÄYTTÄÄ MITÄÄN KUVIA TAI LEIKKEITÄ, JOTKA SISÄLTÄVÄT TUNNISTETTAVISSA OLEVIA HENKILÖITÄ TAI TAHOJA MIHINKÄÄN KAUPALLISIIN TARKOITUKSIIN, MUKAAN LUKIEN RAJOITUKSETTA SELLAISELLA TAVALLA, JOSTA VOI PÄÄTELLÄ NIIDEN OLEVAN KYTKÖKSISSÄ TUOTTEESEEN TAI PALVELUUN TAI SUOSITTELEE NIIDEN KÄYTTÖÄ. ET SAA KÄYTTÄÄ KUVIA TAI LEIKKEITÄ SÄHKÖISESSÄ MUODOSSA, VERKOSSA TAI MULTIMEDIASOVELLUKSISSA, ELLEI KUVIA TAI LEIKKEITÄ OLE LISÄTTY VAIN KATSELUTARKOITUKSIIN, EIKÄ KUVIA TAI LEIKKEITÄ SAA LADATA JA/TAI TALLENTAA MISTÄÄN SYYSTÄ. ET SAA VUOKRATA, ANTAA VUOKRALLE, ALILISENSOIDA TAI LAINATA KUVIA TAI LEIKKEITÄ TAI FONTTIOHJELMISTOA TAI FONTTITUOTOSTA, TAI MITÄÄN SEN KOPIOITA, KELLEKÄÄN MUULLE HENKILÖLLE TAI OIKEUSHENKILÖLLE. ET SAA MUOKATA FONTTIOHJELMISTOA MILLÄÄN TAVALLA. ET SAA KÄYTTÄÄ MITÄÄN KUVIA TAI LEIKKEITÄ MISSÄÄN OHJELMISTON ALOITUSRUUDUISSA, TERVETULORUUDUISSA, TUOTEPAKKAUKSISSA JA/TAI MARKKINOINTIMATERIAALEISSA. ET SAA KÄYTTÄÄ MITÄÄN KUVIA TAI LEIKKEITÄ, FONTTIOHJELMISTOA TAI FONTTITUOTOSTA TAI NÄYTESISÄLTÖÄ, ELLEI TÄMÄ EULA OLE SITÄ NIMENOMAISESTI SALLINUT. Voit kuitenkin siirtää, WinZipin lisenssin siirron valtuutuksen alaisena, koko EULA:n käyttöoikeuden Kuvien tai Leikkeiden tai Fonttiohjelmiston käyttämiseen muulle henkilölle tai oikeushenkilölle, edellyttäen että (i) siirrät Ohjelmiston, mukaan lukien Kuvat ja Leikkeet tai Fonttiohjelmiston, sekä tämän EULA:n, mukaan lukien kaikki kopiot (paitsi ne kopiot, jotka on sisällytetty tuotokseesi tämän EULA:n sallimana) kyseiselle henkilölle tai yhteisölle; (ii) et säilytä kopioita, mukaan lukien tietokoneelle tai muulle tallennuslaitteelle tallennetut kopiot, ja (iii) vastaanottava osapuoli sitoutuu noudattamaan tämän EULA:n ehtoja.

Tammikuu 2016 (v1.1)